Történetünk

2015-ben kinyitottuk a “szerencse erszényét”, és létrehoztuk a mojónkat, hogy innovatív termékekkel támogassuk saját és mások táplálkozását, étrendjét. Akkoriban imádtuk a szuperételeket, és ez ma is így van. Visszatekintve rájöttünk, mennyit nőttünk, és büszkék vagyunk arra, hogy a változás és az átalakulás példaképei lehetünk. Meggyőződésünk: a fejlődés rendkívül fontos. Tehát vállalatként is folyamatosan növekedtünk.

Berlin szívében található start-up-ként keményen dolgoztunk a siker eléréséért, de továbbra is hűek maradunk alapvető értékeinkhez. Vajon miért vágtunk bele egy versenytársakkal teli projektbe? Lehet, hogy a piaci forradalom kissé eltúlzott példa, de ki ne akarna a csillagokért nyúlni? Mivel a gyümölcsök, zöldségek és gabonák tápanyagtartalma az ipari termelésben fokozatosan csökkent minőségében,valamit muszáj volt tennünk a helyzet megváltoztatása érdekében.

Összefogtunk táplálkozási szakértőkkel, és olyan természetes termékeket fejlesztettünk ki, amelyek boldogabbá teszik testünket és lelkünket. Mert #healthyishappy, igaz? Szeretnék megmutatni a világnak a mojo varázsát. Mindennep egy új esély itt a natural mojo-nál, hogy segítsgük mindenki belső ragyogását.

Mint egy fa, amely tavasszal kibontja első leveleit, mi is új módon kezdtünk el virágozni. Ma büszkék vagyunk a zöld koronánkra, amely lehetővé teszi számunkra, hogy erőteljesen, tudatosan és fenntarthatóan lélegezzünk. Főleg növényi alapú termékeink második otthont adnak nekünk a természetben, ahonnan motiváltan, új energiával térhetünk vissza az életbe. Újra és újra, mert ez a mi életmódunk. És ha jól figyelsz, akkor egy faházra lelsz távol a mindennapoktól. Ezek lennénk mi és vendégeket mindig szívesen látunk!

 

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEINK

Ft 18.990,00 Ft 16.995,00

Boost

fit caps

Ft 12.495,00

Ft 25.221,53 / 100 g

Boost

Pure Body

Ft 9.495,00

Ft 4.436,45 / 100 g